Wat zou je ervan vinden als wij jouw huidschade & huidveroudering kunnen laten zien voordat deze zichtbaar is voor het oog? 

Vrijdag 19 mei ben je van harte welkom op onze Murad Skin-Analyse dag. Via een GRATIS 45 minuten durend advies met analyse kunnen wij jou de optimale verzorging adviseren gericht op meetbare problemen en wensen. Onze YouthCam camera analyseert fijne lijntjes, rimpels, pigmentatie, roodheid, ontstekingen en de structuur van de poriën. Daarnaast kunnen we zien hoe de huid zich in de toekomst zal gedragen betreft genoemde punten.

Hoe werkt het?

  • Onze Murad skin health expert bespreekt met jou wat de grootste huidwens / -zorg is
  • We nemen via de YouthCam dan een foto van jouw huid om de 5 hierboven genoemde punten te meten
  • Naar aanleiding van de foto bespreken we hoe jouw huid kunnen verbeteren / verzorgen met op maat gemaakte behandelingen en advies voor thuis met de producten

Voor wie is deze meting geschikt?

Voor iedereen die de voorkeur geeft aan een preventieve als corrigerende aanpak voor huidveroudering en huidproblemen. Het biedt productadvies die ervoor zorgt dat jouw gebied van zorg wordt aangepakt met de juiste verzorging. Je behaalt het gewenste resultaat met een beauty regime wat bestaat uit een paar minuten per dag.

Maak snel een afspraak voor jouw GRATIS analyse op 19 mei tussen 10.00 – 18.00 uur